Našim Slatkišima ovo je sada druga godina boravka u vrtiću, te polako postajemo jedna od starijih skupina... napokon, već slijedeće godine će neki od nas biti predškolci!

            Početkom pedagoške godine, pridružila su nam se dva vrlo fina i slatka dječaka,  te su vrlo brzo u Slatkišima stekli prijatelje. Ove godine nas je ukupno 21, što znači da su nam zabava, veselje i puno druženja osigurani.

            Već krajem prošle pedagoške godine krenuli smo na izlete i u posjete lutkarskom kazalištu, što smo odmah nastavili i početkom ove godine. Prije počekta ljetnih praznika posjetili smo Dino park, što nam je bilo doista veličanstveno iskustvo. Prvo dulje putovanje, cijelodnevno izbivanje iz vrtića, te naravno, strašni dinosauri!!!! Reći da smo bili oduševljeni je jednostavno nedovoljno! Stoga smo početkom listopada, zajedno s prijateljima iz skupine Violice, posjetili Feštinsko kraljevstvo u Istri, malu farmu bundeva u sklopu koje je i poznata pećina. Vidjeli smo zečeve i kokoši na farmi, a u pećini čak i šišmiše!!!! Jedan se zove Đuro!

            S obzirom na zrelost djece, planiramo još izleta i posjeta raznim ustanovama, kao i raznih projekata primjerenih našem uzrastu. A s obzirom na to da nam Slatkiši rado dolaze u vrtić i uživaju u svemu što radimo, vjerujemo da će nam to biti svima jedno veliko zadovoljstvo.   

Dječji vrtić Vladimir Nazor Kastav. Sva prava pridržana