Novosti

 

Dragi naši!

 

Iako još uvijek nemamo dobrih vijesti vezanih uz otvaranje vrtića, mislimo na vas i vašu djecu i čekamo da se ovo stanje smiri te da se svi zajedno vratimo u normalno funkcioniranje.

Pratimo naputke nadležnih institucija, razgovaramo s Osnivačem i pokušavamo zadržati  smirenost.

Nadamo se da ste dobro, da ste zdravi vi i svi vaši bližnji, te da se držite uputa stožera i ostajete u kućama. Provedite kvalitetno vrijeme s vašom djecom, iskoristite ga za učenje, zabavu, društvene igre I price. Pitajte za preporuke.

Svi mi rado ćemo vam pomoći koliko možemo.

Ukoliko vam ponestane ideja o tome što raditi s djecom  kod kuće obratite se vašim odgajateljima, a ako imate pitanja vezana uz psihičko zdravlje javite se psihologinji.

Ne brinite o upisima u iduću pedagošku godinu, vjerujemo da će taj postupak proći regularno čim završi krizno stanje te da ćemo krajem kolovoza imati sve gotovo da započnemo s novom pedagoškom godinom.

Sve informacije vezane uz boravak vaše djece u vrtiću dobiti ćete pravovremeno.

Naše elektronske adrese i brojevi telefona koje možete pronaći na internetskoj stranici vrtića svakodnevno su vam dostupni. Slobodno pitajte i, ukoliko možemo, rado ćemo vam pomoći.

Želimo vam sve najbolje u ovom čudnom i teškom vremenu i iskreno s nestrpljenjem očekujemo da naši vrtići otvore svoja vrata svima nama.

 

Proučite aktualnu društvenu priču o pandemiji korona virusa za djecu

 

Srdačni pozdravi od svih djelatnika našeg vrtića!

 

Poštovani roditelji i prijatelji!

Naš vrtić ostaje zatvoren do daljnjega. Nadamo se da se snalazite u ovoj nemiloj situaciji i da pazite na sebe i bližnje.Ukoliko imate potrebu, slobodno se javite stručnoj službi, tu smo za vas.

Primamo upite vezane uz upise u novu pedagošku godinu. Nadamo se da će to biti moguće u lipnju. Pokušat ćemo organizirati prijave putem interneta.

Lijepi pozdrav.

 

Poštovani roditelji i skrbnici,

 

Sukladno odluci (Odluka u prilogu) Osnivača, Grada Kastva, a prema preporuci državnog vrha, od ponedjeljka 16. ožujka 2020. svi objekti vrtića zatvaraju se do daljnjega.

Molimo Vas da danas prilikom preuzimanja djece iz vrtića uzmete sve stvari Vašeg djeteta iz ormarića, radi temeljitog čišćenja.

Roditeljima i skrbnicima neće se naplaćivati boravak djece u vrtiću za period u kojemu je vrtić zatvoren.

Relevantne informacije vezane uz rad vrtića dostavit ćemo elektronskom poštom (newsletter), objaviti na web stranici vrtića www.vrtic-kastav.com i na ulaznim vratima svih objekata.

Također, pozivamo Vas da pratite medijska priopćenja.

 

Odluka o privremenom prestanku rada Dječjeg vrtića Vladimir Nazor Kastav

 

Hvala na razumijevanju,

Ravnateljica

Helena Ninković Budimlija, prof., univ.spec.

 

 

Temeljem članka 23. a Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (NN 10/97, 107/07 i 94/13), članka 16. Državnog pedagoškog standarda (NN 63/08, 90/10) te Pravilnika o sadržaju i trajanju programa predškole (NN 107/14) Upravno vijeće Dječjeg vrtića Vladimir Nazor objavljuje:

 

JAVNI POZIV ZA UPIS DJECE U OBVEZNI PROGRAM PREDŠKOLE U 2019./2020. PEDAGOŠKOJ GODINI

- ZA DJECU KOJA NISU OBUHVAĆENA REDOVITIM PROGRAMIMA ODGOJA I OBRAZOVANJA

 

Pozivaju se roditelji predškolske djece s područja Grada Kastva (prebivalište Grad Kastav) koja nisu obuhvaćena redovitim programom predškolskog odgoja i obrazovanja na upis djece u program predškole. Program predškole je obvezan za svu djecu u godini prije polaska u osnovnu školu. Obvezi upisa u program predškole podliježu djeca koja su rođena do 31. 03. 2014. Program predškole provodit će se od 1. veljače 2020. do 31. svibnja 2020. godine u popodnevnim satima u prostorijama glavnog objekta, na adresi Skalini Istarskog tabora 1.

Zahtjev za upis djece u program predškole i kratki upitnik možete preuzeti u prostorijama uprave Dječjeg vrtića Vladimir Nazor, Skalini Istarskog tabora 1, Kastav ili na internetskim stranicama www.vrtic-kastav.com i www.kastav.hr.

Uz popunjeni zahtjev za upis i upitnik potrebno je priložiti sljedeću dokumentaciju:

- presliku djetetova izvoda iz matične knjige rođenih (bez obzira na datum izdavanja dokumenta)
- presliku osobne iskaznice djeteta ili potvrdu o prebivalištu djeteta, ne stariju od tri mjeseca
- preslike osobnih iskaznica roditelja/staratelja, ili potvrde o prebivalištima roditelja/staratelja ne starije od tri mjeseca
- potvrdu liječnika o urednom statusu cijepljenja i o obavljenom sistematskom zdravstvenom pregledu djeteta, ne stariju od 10 dana od dana podnošenja zahtjeva, te dodatnu zdravstvenu potvrdu za slučaj promjena zdravlja nastalih nakon sistematskog zdravstvenog pregleda
- presliku odgovarajućeg medicinskog i drugog nalaza, mišljenja i rješenja nadležnih tijela, ustanova i vještaka o postojanju teškoće o razvoju, ukoliko postoji

Zahtjevi za upis s priloženom dokumentacijom dostavljaju se od 13.01.2020. do 24.01.2020. godine u upravu Dječjeg vrtića Vladimir Nazor, Skalini Istarskog tabora 1, Kastav, svakog radnog dana od 13. siječnja do zaključno 24. siječnja 2020. godine od 08.00 do 15.00. sati.

Javni poziv objavljen je na oglasnim pločama dječjeg vrtića, internetskim stranicama www.vrtic-kastav.com i www.kastav.hr.

Više informacija možete zatražiti na broj telefona 829 362, od psihologinje ili pedagoginje. Dokumentaciju možete preuzeti ovdje.

Copyright © 2016-2019 Dječji vrtić Vladimir Nazor Kastav. Sva prava pridržana