Novosti

 

Poštovani roditelji!

Prikupljenu odjeću i obuću tijekom akcije „Solidarnost na djelu.“ u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa , pod motom „Ne dvoji, za drugog izdvoji“, donirali smo Caritasovom domu za žene i djecu Sv. Ana u Rijeci.

Hvala svima na velikom odazivu!

 

U listopadu se tradicionalno provodi sabirna akcija „Solidarnost na djelu.“ u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa . Ove godine pod motom „Ne dvoji, za drugog izdvoji“. U našem vrtiću sabirna akcija provodit će se u svim objektima. Molimo Vas ako ste u mogućnosti, izdvojite nešto čiste odjeće i obuće za odrasle i djecu, te higijenske potrepštine.

Akcija će se provoditiod 7. do 10. listopada 2019.

 

Poštovani roditelji !

U iščekivanju novih druženja, obavještavamo Vas o sljedećim obavezama:

 
RODITELJE, DOSADAŠNJE KORISNIKE NAŠIH USLUGA:


-     Potpisivanje ugovora za novu pedagošku godinu planira 27., 28. i 29.08. 2019., od 09 do 17 sati, u upravi (objekt Vladimir Nazor).

-     Ugovor mogu potpisati korisnici koji su podmirili sve obaveze prema vrtiću.

-     Ukoliko niste u mogućnosti doći u navedenom periodu, molimo obavijestite nas telefonom na broj 051 829 360 ili elektronskom porukom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

-     Podsjećamo roditelje korisnike subvencija Grada Kastva da  pribave rješenja za novu pedagošku godinuRODITELJE, NOVE KORISNIKE NAŠIH USLUGA:

                                                         
-      Roditeljski sastanci, upoznavanje s odgajateljima i objektima, planira se 31.08.2019. u 11.00. sati.

-      Detaljnije informacije možete očekivati tijekom kolovoza na ovoj internetskoj stranici ili putem poziva Vaših odgajatelja.

Copyright © 2016-2019 Dječji vrtić Vladimir Nazor Kastav. Sva prava pridržana