Novosti

 

Poštovani roditelji djece upisane u vrtić prijašnjih pedagoških godina!

Potpisivanje novih ugovora za 2017./2018. pedagošku godinu planira se 30. i 31. kolovoza 2017. godine od 8.00. do 18.00. sati u upravi vrtića. Uvjet za potpisivanje novog ugovora su podmirena sva dugovanja spram Vrtića.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Hvala!

 

Poštovani roditelji novoupisane djece !

Ukoliko ne želite da vaše dijete čije je ime objavljeno u Odluci o privremenim rezultatima upisa pohađa vrtić ove pedagoške godine, molimo popunite ovaj formular.
Popunjeni formular možete vratiti osobno u upravu vrtića ili skeniran na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Pozivamo roditelje djece koja su prema Odluci o privremenim rezultatima Komisije za upis djece, svibanj 2017., upisana u programe vrtića na roditeljski sastanak.

Sastanak će se održati 12. lipnja 2017. u 19 sati u vijećnici Grada Kastva. Dovoljno je da dođe jedan roditelj, svakako bez djece.

 

Odgajatelj Raul Jereb pripremio je kratki film o Eko-akciji 2017

 


Poštovani roditelji i prijatelji vrtića!

 

Zahvaljujemo na prikupljenim sredstvima prilikom prodajne izložbe dječjih radova djece iz Mavrice. Skupili smo 3.460,00 kn. Ta sredstva utrošit ćemo na opremu za dvoje djece s područja Grada Kastva, koja žive u lošim uvjetima. Također zahvaljujemo i na vašem velikom odazivu pri sakupljanju odjeće i obuće za navedenu djecu.

 

Veliko hvala obitelji Grbac koja je ustupila prostor Guitar Caffe-a za potrebe prodajne izložbe.

Copyright © 2016-2017 Dječji vrtić Vladimir Nazor Kastav. Sva prava pridržana