Novosti


Otvorena je izložba dječjih radova Prigrlimo bogatstvo međusobne različitosti  u prizemlju zgrade Grada Kastva. Autori su djeca iz skupina Tigrići i Zebrice, Halugica-Spinčići. Pozivamo Vas da dođete, pogledate i uživate u izložbi.

 

Tradicionalni maškarani tanac za djecu i roditelje po prvi putsmo održali u Maškaranom centru Kastav. Zabavljao nas je Šajeta, a program jevodila naša odgajateljica Ivana Prgomet Pozecco. Hvala svim roditeljima idrugim sponzorima na bogatim donacijama za tombolu. Vidimo se iduće godine!

View the embedded image gallery online at:
http://vrtic-kastav.com/index.php/novosti#sigFreeIde64b31614b

Kao nastavak projekta Projekt Postcard, a u suradnji s gradom Kastvom svako dijete je izabralo neki grad ili državu kamo želi poslati razglednicu iz Kastva. Razglednice s dječjim pozdravima otputovale su u vrtiće i škole u Rusiju, Irsku, Švicarsku Francusku, Vukovar, Sydney, Kinu, Japan i još mnoga druga mjesta. Jedna je razglednica poslana u Englesku, i to kraljevskoj obitelji, jer je tada bilo aktualno vjenčanje Meghan i princa Harryja. Na naše veliko iznenađenje, stigao je odgovor!

 

Copyright © 2016-2019 Dječji vrtić Vladimir Nazor Kastav. Sva prava pridržana